Κόστος Θεραπείας

Το κόστος των οδοντιατρικών εργασιών εξαρτάται από το σχέδιο θεραπείας, την έκταση και το είδος των προσθετικών αποκαταστάσεων καθώς και από τυχόν επιπλοκές κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Όσον αφορά στον τρόπο πληρωμής το ιατρείο δίνει στους ασθενείς τη δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτική κάρτα, εφάπαξ ή σε ισόποσες δόσεις.

Για να πληροφορηθείτε το αναλυτικό κόστος της συνολικής θεραπείας για εσάς, είναι απαραίτητη η επίσκεψη σας στο ιατρείο για μια κλινική και ακτινογραφική εξέταση. Στην ίδια επίσκεψη, λαμβάνονται ενδοστοματικές και εξωστοματικές φωτογραφίες του περιστατικού καθώς και αποτυπώματα για την κατασκευή εκμαγείων μελέτης.

Μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη του περιστατικού επικοινωνούμε μαζί σας και σας πληροφορούμε αναλυτικά για το σχέδιο θεραπείας και το συνολικό κόστος.

Η αναλυτική μελέτη του περιστατικού περιλαμβάνει:

1. κλινική εξέταση

2. ακτινογραφική εξέταση

3. εκμαγεία μελέτης

4. ιδανικό διαγνωστικό κέρωμα δοντιών

5. κλινική προσομοίωση του τελικού αποτελέσματος των δοντιών, η οποία είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ και ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΠΤΗ.

Η διαδικασία αναλυτικής μελέτης του κάθε περιστατικού και η πληροφόρηση του ασθενούς για τα πιθανά σχέδια θεραπείας κοστίζει 100€ - 200€ (αναλογα με τη βαρύτητα του περιστατικού), τα οποία αφαιρούνται απο το συνολικό οικονομικό πακέτο εφόσον ο ασθενής προχωρήσει με την εκτέλεση της θεραπείας στο ιατρείο μας.