Αισθητική Οδοντιατρική

Ο στόχος της Αισθητικής Οδοντιατρικής είναι να μετατρέψει ένα μέτριο χαμόγελο σε ένα αληθινά ελκυστικό καθώς και αισθητικά και λειτουργικά άρτιο.

Ολοκεραμική Όψη στον πλάγιο τομέα της άνω γνάθου

Ο προσθετολόγος έχει τις γνώσεις των νέων υλικών και τεχνικών ώστε να σας προσφερει το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα με βάση το εκάστοτε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

Για να το πετύχουμε αυτό αναλύουμε το χαμόγελό σας με τη βοήθεια αντιγράφων του στόματός σας και ενδοστοματικών και εξωστοματικών ψηφιακών φωτογραφιών και συζητούμε μαζί σας όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και τις εναλλακτικές μεθόδους παρέμβασης. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να διορθώσουμε κάθε χρωματική ή μορφολογική ατέλεια και να σας χαρίσουμε το χαμόγελο που επιθυμείτε. Μην ξεχνάτε ότι η αισθητική οδοντιατρική έχει προχωρήσει τόσο πολύ ώστε μπορούμε κυριολεκτικά να μεταμορφώσουμε την εικόνα του στόματος και έμμεσα του προσώπου.

Η αισθητική Οδοντιατρική ασχολείται με κάθε είδους «παρέμβαση» που στόχο έχει τη βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και γενικότερα του στόματος. 

Σήμερα μπορούμε να διορθώσουμε πολλές αισθητικές ατέλειες των δοντιών. Για περισσοτερες πληροφορίες αναζητήστε το Smile Gallery του ιατρείου.